close
تبلیغات در تدبیربلاگ
باربری | کسب درآمد
بازی هاGames
برنامه هاApplications
گرافیکGraphic
آمار
Statistics
آمار مطالب
کل مطالب : 1
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 2
آي پي ديروز : 0
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 5
بازدید سال : 256
بازدید کلی : 1081
اطلاعات شما
آی پی : 3.229.117.123
مرورگر : ناشناس
سیستم عامل : ناشناس
امروز : پنجشنبه 20 مرداد 1401
میزکار
Panel
ورود کاربران
نام کاربري :
کلمه رمز :


عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
مطالب پربازدید
Favorite Posts
تبادل لینک هوشمند
Auto Link
عنوان لينك
توضيحات :
آدرس لينك
كد امنيتي
جستجو
Search
آرشیو
Archive
خبرنامه
NewsLetter
براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
مطالب تصادفی
Suggest Posts
چت باکس
Chat

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
امکانات جانبی
Code
اختصاصی طرز تهیه حلوا سفید چگونه است

یکی از جمله شیرینی جات معروف ایرانی که در میان ایرانیان نیز محبوبیت بسیار بالایی دارد حلوا است، این شیرینی خوشمزه و لذیذ که هم سرد آن قابل خوردن است و هم گرم آن دارای انواع مختلفی است که با مواد اولیه مختلفی تهیه می شود. یکی از انواع حلوا به وسیله آرد سفید درست می شود و بیشتر به حلوا آرد سفید شهرت دارد. در صورتی که قصد دارید تا با طرز تهیه حلوا آرد سفید آشنا شوید پیشنهاد میکنیم که تا انتها با ما همراه باشید.

در ادامه قصد داریم تا در رابطه با حلوا آرد سفید و طرز تهیه آن اطلاعات بیشتری را در اختیار شما قرار دهیم ، اگر قصد دارید تا برای 6 نفر حلوا آرد سفید تهیه کنید پیشنهاد می کنیم که مواد اولیه زیر را به میزان مورد نظر تهیه نمایید.

مواد لازم حلوا آرد

آرد سفید۲لیوان

گلاب۴قاشق غذاخوری

آب۱و ½ لیوان

شکر1لیوان

کره ۵۰گرم

پودر هل مقدار کمی

روغن مایع ۱لیوان

زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری

دستور پخت و طرز تهیه حلوا آرد سفید

برای اینکه یک حلوای آرد سفید بی نظیر را تهیه نمایید لازم است تا در ابتدای امر شربت حلوا را تهیه نمایید. برای این منظور می بایست آب ، گلاب، شکر و پودر هل را درون یک قابلمه ریخته و پس از آن یک قاشق غذاخوری زعفران دم شده را به آن اضافه کرده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

مواد موجود در قابلمه را آنقدر هم میزنیم تا شکر در اثر حرارت و هم زدن به خوبی در مایع حل شود. شربت را تا زمان اضافه کردن آرد به آن بر روی حرارت ملایم نگهدارید. در مرحله بعد لازم است تا روغن را در ظرف دیگری ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

در این بین لازم است تا آرد را دو مرتبه الک کنید تا به خوبی خالص سازی شود.

آرد الک شده را در تابه دیگری ریخته و شروع به هم زدن آن می کنید ، توجه داشته باشید که مراقب سوختن و ته گرفتن آرد شوید، این کار را آنقدر تکرار کنید تا رنگ آرد به کرم تغییر کند، پس از آن روغن داغ را به آن اضافه کنید و همزمان آنرا هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود.

در مرحله بعد لازم است تا نسبت به اضافه کردن شربت حلوا به آرد اقدام کنید و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود گیرد.

پس از یک دست شدن مواد کره را به حلوا اضافه می کنیم و هم زدن آنرا تا جایی که حلوا به خوبی سفت شود ادامه می دهیم. در انتها حلوای آماده شده را در ظرفی ریخته و با پودر پسته و نارگیل و ... آنرا تزئین می کنید تا آماده سرو شود.

دوشنبه یکم مهر هزار و سیصد و نود و هشت - 18:45 نویسنده : 185 بازدید نظرات(0)
مطالب مرتبط
Related Posts
بخش نظرات این مطلب
Post Comments
برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
شکلک :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نحوه ارسال :
کد امنیتی :